Tulevat koulutukset

Lastenhoitajakoulutus

Maksuton lastenhoitajakoulutus verkossa ke 2.10. klo 17–20 ja la 5.10.2024 klo 10–16.

Koulutus on suunnattu YVPL:n, Pienperheyhdistyksen ja YVPL:n jäsenyhdistysten lastenhoitajille. Koulutukseen voivat osallistua vähintään 15-vuotiaat nuoret, joilla on jonkin verran, tai ei ollenkaan aiempaa kokemusta lastenhoidosta.

Koulutuksessa käsitellään mm. lasten osallisuutta, tunnetaitoja ja vertaisuutta tukevia menetelmiä sekä yleisiä hoivatoimenpiteitä ja turvallisuustekijöitä.

YVPL tarjoaa kaikille osallistujille lounaan toisena koulutuspäivänä kotiinkuljetuksena. Lisäksi koulutuksesta saa todistuksen, josta voi olla etua esimerkiksi työ- tai opiskelupaikkaa hakiessa!

Ilmoittautuminen 15.9.2024 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/A1AB5B8A99F9A2CE

Huom! Ilmoittaudu pian, sillä koulutukseen on rajallinen määrä paikkoja. Jos osallistujamäärä ylittyy, valitaan osallistujat alueellista tasapuolisuutta painottaen.

Lisätietoja: helja.jyrinki@yvpl.fi

Nuorten erotyöpaja ohjaajakoulutus

Aika ja paikka: Koulutuspäivät 3.-4.12.2024. Koulutus pidetään Kasper ry:n toimistolla osoitteessa Oltermannintie 8, Helsinki.

Kenelle: Ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään vanhempien eron kokeneita nuoria.

Koulutuksen sisältö: Koulutuksessa saat tarvittavat menetelmät, neuvot ja vinkit nuorten erotyöpajojen järjestämiseen livenä ja verkossa. Saat tietoa nuorten kokemuksista ja näkökulmasta vanhempien erossa.

Nuorten erotyöpajakoulutukset toteutetaan Yhden Vanhemman Perheiden Liiton ja Kasper – Kasvatus- ja perheneuvonta ry:n yhteistyössä.

Ilmoittaudu: Ilmoittautuminen erotyöpaja ohjaajakoulutukseen 12/2024: Webropolilla luotu kysely (webropolsurveys.com)

Hinta: Osallistumismaksu 120€

Nuorten erotyöpaja on tarkoitettu nuorille, joiden vanhemmat ovat eronneet. Erotyöpajassa nuoret ideoivat ja toteuttavat vanhempien eroon liittyen oman projektin. Lisätietoa nuorten erotyöpajoista saat täältä: Nuorten erotyöpajat – YVPL – Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry

Kysy lisää ja tilaa organisaatiollesi koulutus: piritta.kahkonen@yvpl.fi tai p. 0406705887