Nuorten ja vanhempien yhteisessä toiminnassa nuori ja vanhempi pääsevät viettämään yhteistä aikaa kiinnostavan tekemisen parissa.

Tulevat ryhmät ja tapahtumat:

Uusimaa:

Torstaina 5.10.23. klo: 17–20, yksinhuoltajaperheiden n. 12–17-vuotiaille nuorille ja heidän vanhemmilleen. Helsingin keskustakirjasto Oodissa, Töölönlahdenkatu 4.

Ilmoittautumiset viimeistään 24.9.2023 tämän linkin kautta: https://link.webropol.com/s/ruokaklubihelsinki

Illan aikana kokataan paikan päällä syötäväksi maistuva arkiateria sekä jälkiruoka. Lisäksi leivomme kotiin vietäväksi muita herkkuja.

Ruokaklubin järjestävät Yhden Vanhemman Perheiden Liiton Venyvä-toiminta yhdessä Totaaliyhärien ja Uudenmaan Marttojen kanssa. Mahdollisuus lastenhoitoon.

Ruokaklubit

Ruokaklubilla nuori ja vanhempi kokkaavat, syövät ja juttelevat yhdessä. Ruokaklubeilla on usein teema, esimerkiksi ystävänpäivä, Halloween, joulu, arkiruokaa, sushit jne. ja klubeja järjestetään myös ulkotulilla retkien ja tapahtumien yhteydessä. Ruokaklubeja järjestetään eri puolilla Suomea ja verkossa. Ohjaajina toimivat marttapiirien kotitalousasiantuntijat. 

Nuorten ja vanhempien päivä

Nuorten ja vanhempien päivässä kierretään perheittäin hauskalla Perhettä etsimässä -rastiradalla. Rastiradalla tehdään tehtäviä, puhutaan perheestä ja opitaan toisista uusia asioita. Päivä aloitetaan ja lopetetaan ryhmän yhteisellä toiminnalla. Päivään kuuluu ruokailu. Päiviä järjestetään eri puolilla Suomea.

Hyvinvointia luonnosta -kurssi

Hyvinvointia luonnosta -kurssiin kuuluu syksyinen viikonloppu Tahkon upeissa maisemissa luonnossa vaeltaen. Lisäksi kurssiin kuuluu verkko-opintokokonaisuus kehon ja mielen hyvinvoinnista ja erätaidoista. 

Kysy lisää: piritta.kahkonen@yvpl.fi tai p. 0406705887