Arvostamme sosiaalialan soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista järjestötehtävistä sekä kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävään kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä noin kymmenkunta matkustuspäivää vuodessa. Työssä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.
Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6. pykälän toisen momentin tarkoittama rikosrekisteriote sekä työterveyshuollon arvio edellytyksistä hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset ansioluetteloineen, suosituksineen ja palkkatoivomuksineen 20.9.2015 klo 16.00 mennessä osoitteeseen Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry. Paciuksenkatu 19,  00270 Helsinki tai osoitteeseen johanna.ikavalko@yvpl.fi. Haastattelut järjestetään Kuopiossa lauantaina 26.9 ja ehkä toinen 3.10. Lisätietoja toimenkuvasta toiminnanjohtaja Heljä Sairisalo 040 3515355 tai puheenjohtaja 050 3509967. 

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry on vuonna 1975 perustettu valtakunnallinen lastensuojelualan etujärjestö, jolla on yhdistys- tai vertaisryhmätoimintaa yli 100 paikkakunnalla.  Liiton tarkoituksena on tehdä ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä yhden vanhemman perheiden lasten sosiaalisen, oikeudellisen ja taloudellisen syrjäytymisen ehkäisemiseksi ja vanhempien kriisien seurausten lievittämiseksi.  Liitto saa toimintaansa tukea Raha-automaattiyhdistyksen varoista.