Yksinhuoltajaisien ja -äitien viikonloppu, Kaarina

24.5. – 26.5.2019

Toivotamme kaikki erityislasten vanhemmat, jotka elävät yksinhuoltajien arkea tervetulleiksi!

Teema: Viikonloppu on tarkoitettu erityislasten vanhemmille, isille ja äideille, ketkä elävät yksinhuoltajan arkea. Viikonloppu tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen ja lepoa arjen haasteista. Ohjelmaan sisältyy mm. ryhmätyöskentelyä, ulkoilua ja mukavaa yhdessä oloa vertaisten parissa.

Viikonlopun menossa mukana ja vetäjinä vertaisvanhemmat Kati, Salla ja Teija. TRE-stressinpurkumenetelmän ohjaajana Alisa Yli-Villamo, hyvinvointi- ja ravintovalmentaja ja sertifioitu TRE-ohjaaja, IhanaElosta.

Ilmoittautuminen: Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja etusijalla YVPL:n ja Leijonaemot ry:n jäsenet, jotka ilmoittautuvat 29.3. mennessä. Tämän jälkeen paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumismaksu:  jäsenille 80 €/hlö ja muille 100 €/hlö. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi täysihoito ja majoitus 2 hengen huoneissa. Osallistumislasku lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ja se tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Tapahtumaan osallistuminen vahvistuu maksusuorituksella ja maksamattomat varaukset vapautetaan eräpäivän jälkeen ja jaetaan varasijoille oleville tai uusille ilmoittautujille ilmoittautumisjärjestyksessä.

Näytä peruutusehdot

Peruutus tulee tehdä kirjallisesti osoitteeseen toimisto@leijonaemot.fi ennen laskun eräpäivää ja vähintään 14 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan eikä peruutusmaksua peritä. Muutoin peruutusmaksu on puolet (50%) osallistumismaksusta. Osallistumismaksu mitätöidään/palautetaan ja peruutusmaksua ei peritä sairastapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Peruuttamatta jätetystä paikasta veloitetaan osallistumismaksu sekä koituneet majoitus/ruokailukulut. Osallistumis- ja peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia.

Tapahtuma on tarkoitettu vain aikuisille, eikä lasten osallistuminen tapahtumaan ole mahdollista. Jokainen osallistuja on vastuussa omasta turvallisuudestaan eikä osallistujia ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Tapahtuman tiedot ja esite ovat julkaistu Leijonaemojen verkkosivuilla: https://leijonaemot.fi/tapahtuma/yksinhuoltajavklp2019/