Oletko eronnut, sinulla on lapsia ja tapaamisten toteutumisen tueksi on vahvistettu tai määrätty valvotut vaihdot. Vastaa kyselyyn!

Webropol-kyselyyn vastaamalla osallistut Lapin yliopistossa tekemääni Pro gradu- tutkielmaan aiheesta valvotut vaihdot ja yhteistyövanhemmuuden vahvistuminen eron jälkeen. Tutkimuksella haluan antaa äänen vanhemmille, joilla on henkilökohtaista kokemusta eron jälkeen lapsen tapaamiseen vahvistetuista tai määrätyistä valvotuista vaihdoista. Jokainen vastaus on tärkeä ja auttaa saamaan arvokasta lisätietoa yhteistyövanhemmuudesta ja sen tukemisesta haastavissa tilanteissa. Lisäksi tieto auttaa lasten valvottujen vaihtojen kehittämistä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja vastaajan henkilöllisyys ei paljastu missään tutkimuksen vaiheessa. Valmiista tutkielmasta ei voi tunnistaa yksittäisiä osallistujia. Säilytän tutkimusaineistoa tietoturvallisesti ja tutkielmani valmistuttua hävitän aineiston tietoturvallisesti. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Vastausaikaa on 30.7.2023 asti.

Vastaa tästä https://link.webropolsurveys.com/S/46A826D11BD810ED

Iso kiitos jo etukäteen kaikille vastaajille!


Katariina Silvennoinen

Yhteiskuntatieteet/sosiaalityön opiskelija