Tuettu uudenvuoden loma yhden vanhemman perheille Kylpylähotelli Päiväkummussa Karjalohjalla 27.12.2016-1.1.2017, 5 vrk, Aikuisilla 50,00 € ja lapsilla alle 17 v. maksutta (sis. iltapalaa).  Loman hakuaika päättyy  12.10. 2016!

Kylpylähotelli Päiväkumpu, Karjalohja, Keskustie 121,09120 Karjalohja,030 608 4100, www.paivakumpu.fi  , myynti@paivakumpu.com  Etelä-Suomen lehtimetsien ja järvimaiseman äärellä sijaitsevaan Kylpylähotelli Päiväkumpuun on matkaa n. 95 km Helsingistä tai Turusta. Loman järjestäjänä on Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto (MTLH)

Tuettua lomaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat ihmiset. Loman myöntämiseen vaikuttavat sosiaaliset, terveydelliset ja taloudelliset perusteet. Myös erityisen vaikea elämäntilanne huomioidaan, mm. perhetilanne, leskeys, työttömyys, yksinhuoltajuus sekä psyykkiset ja fyysiset sairaudet kannattaa mainita hakemuksessa.

Kaikki hakijat eivät valitettavasti pääse lomalle. Etusijalla ovat ne henkilöt, jotka eivät aikaisemmin ole olleet tuetulla lomalla. Tuetulle lomalle on mahdollista päästä ehkä joka toinen vuosi, riippuen tietenkin hakijamääristä.

Tuettujen lomien on tarkoitus tuottaa iloa ja virkistystä lomalaisille, parhaassa tapauksessa lomalta voi saada uusia ystäviä. YVPL:n lomalla on lomaolohuone, jossa voi keskustella aikuisten kesken vetäjän johdolla. Joululomalla ei ole järjestettyä lastenhoitoa, lomapaikalla kylläkin ohjattu toimintaa, jossa lapset varmasti viihtyvät.
 

Lomahaku on vain sähköinen: 

Haku on osoitteessa: www. mtlh.fi/ Haettavat olevat lomat. Siirry tästä lomatukihakemukseen/ Merkitse seuraavaksi loman  alkamis – ja päättymispäivä (27.12.2016-1.1.2017) ja kohteeksi Karjalohjan Päiväkumpu Oy/Kylpylähotelli Päiväkumpu. Valitse vielä yhteistyökumppaniksi Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry. Kun löydät tämän loman,  paina haku-painiketta.

Lisätietoja: Teija Hallbäck-Vainikka p. 040 541 5294, teija.hallback-vainikka@yvpl.fi

Muita tuettuja lomia voit tarkastella osoitteessa: www.lomajarjestot.fi.

 

http://sivis.kuvat.fi/kuvat/Graafinen%20materiaali/Logo%20ja%20tunnus/CMYK-väriversio%20suuri.png?img=thumb200nocropRAYtukee merkki

https://yvpl.fi/ray.jpg