Totaaliyksinhuoltaja on yksinhuoltaja, aikuinen, joka on täysin yksin vastuussa arjesta ja lapsen/lasten kasvatuksesta. Totaaliyhärin lapsella ei ole toista vanhempaa lainkaan, jonka luona lapsi viettäisi säännöllisesti aikaansa tai tapaisi muulla tavoin toista vanhempaansa.


Totaaliyhärit ry on kaikkien totaalisten yksinhuoltajien äänitorvi. Yhdistys tekee työtä totaalisten yksinhuoltajien hyväksi.
Yhdistyksen päätehtävinä on vertaistukitoiminnan järjestäminen eri paikkakunnilla. Vertaisryhmä olkkarin vetäjäksi voi alkaa yksin tai pienellä porukalla. Avustamme vetäjiä toiminnan aloittamisessa. Facebookissa yhdistyksellä on ”Totaaliyhärit vertaisolkkari” johon voit liittyä klikkaamalla ”liity jäseneksi” painiketta.
Pyrimme järjestämään jäsenille tuettuja lomia ja mm. viikonloppuleirejä.

Lue lisää meistä ja tule mukaan toimintaamme: https://totaaliyharit.com/

Yhdessä olemme myös vahvempia. Jos aikasi ja voimavarasi eivät riitä vertaisryhmätoimintaan osallistumiseen, tuethan kuitenkin yhdistystä liittymällä jäseneksi.

Totaaliyhäreiden iltateet –chat joka tiistai klo 20-21.30 Tukinetissä. Chat on avoin vertaisryhmä kaikille yksin lasta kasvattaville vanhemmille. Chattia vetää liiton koulutettu vertaisohjaaja. Tule mukaan: https://tukinet.net/teemat/vertaistukea-yhden-vanhemman-perheiden-vanhemmille/ryhmachatit/ 


Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!