Tillitoukka ohjaajakoulutus Hyvinkäällä 16.5.2017

Tilli Toukka tarjoaa lapsille tunnetyökaluja

Tilli Toukka -toiminta tukee kaiken ikäisten lasten tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tunteita käsitellään monipuolisesti lapsille ominaisin tavoin, leikin ja taiteen keinoin. Tilli Toukka -toiminta on lapsilähtöistä ja aikuisjohteista, sen tavoitteita ovat lapsen perusturvallisuuden tukeminen ja tunnetyökalujen tarjoaminen.

Tilli Toukka -toiminta tarjoaa runsaasti työkaluja, jotka on helppo ottaa käyttöön omassa perus­työssään.

Tilli Toukka -toiminta on kehitetty Tilli Toukka -vertaisryhmistä. Ne on suunnattu 4-6 -vuotiaille lapsille, joiden vanhemmat ovat eronneet tai eroamassa. Tilli Toukka -koulutukseen osallistuvat saavat käyttöönsä paitsi Tilli Toukan työkalut, myös pätevyyden ohjata Tilli Toukka -vertaisryhmiä.

Koulutus sinulle, joka kohtaat työssäsi lasten ja perheiden kanssa toimivia

Koulutus on suunnattu sinulle, joka kohtaat työssäsi muita lasten ja perheiden kanssa toimivia. Olipa sinulla entuudestaan kouluttajakokemusta tai ei, tukee Tilli Toukka -kouluttajakoulutus sinua. Saat paitsi syväkatsauksen Tilli Toukka -toimintaan, myös pätevyyden kouluttaa Tilli Toukka -ohjaajia.

Mitä? Missä? Milloin?

Järjestämme Tilli Toukka -kouluttajakoulutuksen Tiistaina 16.5.2017 klo 8.30–16.00 Hyvinkään seurakunnan pienessä juhlasalissa (Hämeenkatu 16, Hyvinkää). Koulutuksen aamukahvitarjoilu alkaa jo klo 8.15.

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutuspäivän aikana on tarjolla aamu- ja iltapäiväkahvi.

Varmista ilmoittautumisesi osoitteessa http://hyvinkaa.mll.fi/tilli-toukka/tilli-toukka-kouluttajat/

Lisätietoja saat joko NEro-hankekoordinaattorilta Paula Väliaholta (paula.valiaho@mll.fi tai puh. 044-722 3448) tai osoitteesta http://hyvinkaa.mll.fi/tilli-toukka/