Vanhempien eron kokeneiden alle kouluikäisten vertaisryhmän ohjaajakoulutus verkossa 23.10. alkaen

 Työskenteletkö tai teetkö vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa? Haluatko lisää työkaluja lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen tukemiseen?

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan Tilli Toukka -ohjaajakoulutukseen!  Tilli Toukka on vertaisryhmämalli 4-6 -vuotiaille lapsille, joiden vanhemmat ovat eronneet tai eroamassa. Ohjaajakoulutuksessa saat paitsi pätevyyden ohjata Tilli Toukka -ryhmiä, myös Tilli Toukan työkalut kaikkien lasten tunne- ja vuorovaikutustaitojen tueksi. 

Lapselle avuksi
Vanhempien ero tai parisuhdekriisi huolestuttaa lasta. Vanhempien tunteiden käydessä kuumina jää lapsi helposti yksin omien tunteidensa kanssa. Tilli Toukka -vertaisryhmissä lapsen tunteita käsitellään leikin ja taiteen keinoin. 

Koulutuksen sisältö
Tilli Toukka -ohjaajakoulutuksessa käsittelemme mallin peruspilarit, ryhmäkertojen kulun ja käytettävät menetelmät. Osallistumalla koulutukseen saat lisää monipuolisia työkaluja työhösi. 

Mitä? Missä? Milloin?
Koulutus suoritetaan omaan tahtiin helppokäyttöisellä verkkoalustalla Moodlessa keskiviikkona 23.10–30.11 välisenä aikana. Yhteensä aikaa tehtävien tekemiseen, keskusteluihin osallistumiseen jne. kuluu noin 12 tuntia. Tarkemmat ohjeet lähetetään ilmoittautuneille ennen koulutuksen käynnistymistä. Koulutus on maksuton ja se täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kyselyt kouluttajilta
Terhi Rapeli, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry, p. 040 186 3421, terhi.rapeli@yvpl.fiVaula Hacklin, MLL:n Uudenmaan piiri ry, p. 044 311 4131, vaula.hacklin@mll.fi 

Ilmoittautuminen 9.10. mennessä alla olevasta linkistä:
 
Ilmoittautuminen Tilli Toukka -koulutukseen

Tilli Toukka -vertaisryhmän toteuttavat Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piiri ry ja Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry. Tilli Toukka on kehitetty MLL Hyvinkään yhdistyksen NEro-hankkeessa.