Kuopion Ensikotiyhdistys ry ja Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry Itä-Suomen aluetoimisto ovat mukana Neuvokeskuksen Eroneuvo -menetelmäkoulutuksessa. Tavoitteenamme on järjestää ensimmäiset Eroneuvo – tilaisuudet Kuopiossa lokakuun 2014 – tammikuun 2015 välisenä aikana ja myös siitä eteenpäin.  Vanhempien saama  vertaistuki on ammatillisen avun rinnalla tärkeää erotilanteessa. Vertaistuki voi avata uusia näkökulmia omaan tilanteeseen. Eron läpikäynyt vertainen luo uskoa tulevaan - erosta voi selvitä! 

Erokokemuksesi voi olla merkittävä tuki jollekin toiselle.  Jos olet käynyt oman erotilanteesi läpi ja haluat auttaa oman kokemuksesi kautta muita eroa pohtivia tai eronneita vanhempia ja heidän omaisiaan, olet etsimämme henkilö. 

Vapaaehtoistoiminta antaa hyvän mielen lisäksi mahdollisuuden uusien asioiden oppimiseen ja mukavan toiminnan järjestämiseen yhdessä muiden kanssa. 

Vapaaehtoistyöntekijämme ovat eri ammateissa ja tehtävissä toimivia aikuisia.  Aikaisempaa vapaaehtoistyön kokemusta ei vaadita. Tehtävä soveltuu hyvin sekä miehille että naisille.

Vapaaehtoisille järjestetään koulutus.

 

Lue lisää Ensi- ja turvakotien liiton Neuvokeskuksen sivuilta

 

Ota yhteyttä,

niin kerromme Sinulle lisää Eroneuvosta sekä

vapaaehtoisten koulutuksen aikataulusta ja sisällöstä!

 

Yhteistyöterveisin

 

Mervi Hakkarainen, p. 0400 441 708 mervi.hakkarainen@yvpl.fi 

Vuokko Pekkarinen, p. 044 3697 202 vuokko.pekkarinen@kuopionensikotiry.net

Liisa Leinonen, p. 044 3697 210 liisa.leinonen@kuopionensikotiry.net

Tuija Raitanen, p. 041 4433 864 tuijarai@icloud.com