Tampereen Seudun Yksin- ja Yhteishuoltajat ry

Puheenjohtaja: Tiia Huttunen
Varapuheenjohtaja ja sihteeri: Tuula Lahtinen
Hallituksen jäsenet: Johanna Raivio, Militsa Järvinen ja Annina Hakala
Taloudenhoitaja: Minna Kautonen
Jäsenvastaava: Johanna Raivio

Yhdistyksen puhelinnumero: 0400 741 972 iltaisin klo 18.00 jälkeen ja viikonloppuisin.
Yhdistyksen sähköposti: treenyyh@gmail.com
www-sivut: Tampereen seudun yksin- ja yhteishuoltajat

Kevään 2024 olkkaripäivät ovat 28.1., 18.2., 16.3., 28.4., 19.5. Paikalla pääsääntöisesti myös lastenhoitajat. Ilmoittautuminen ja ruoka-allergiat yhdistyksen sähköpostiin kolme päivää ennen olkkaria.

Pelitapahtuma Ikurin flipperihallilla 10.2.2024 ja keilausta Kaupin keilahallilla 9.3.2024 Tarkempi info tapahtumista verkkosivuillamme.

VeNyvä nuorten ruokaklubit Yhden vanhemman perheen n. 12–17-vuotiaille nuorille seuraavan kerran helmikuussa ja huhtikuussa, tarkempi ajankohta verkkosivuiltamme. Paikka Tampellan esplanadi 7, Tampere. Ilmoittautumiset osoitteeseen trenyyh@gmail.com. Kerro viestissä nimesi, sähköpostisi, puhelinnumerosi ja ikäsi sekä mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot. Klubille otetaan rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ruokaklubin järjestävät yhteistyössä Tampereen Seudun Yksin- ja Yhteishuoltajat ry, Pirkanmaan Martat ja VeNyvä-toiminta.

Tapahtumiin osallistuminen omalla vastuulla.

Tampereen Seudun Yksin- ja Yhteishuoltajat Ry järjestää vuoden aikana useita tapahtumia jäsenilleen. Jäsenmaksu vuonna 2023 on 15 € ja saat yhdistyksen tuomat hyödyt käyttöösi (mm. edullisia ja täysin ilmaisia tapahtumia) maksamalla jäsenmaksun Yhdistyksen tilille FI27 8000 2006 8900 23. Viitenumeroa ei ole, mutta kirjoita viestiosaan nimesi ja yhteystietosi (osoite ja email). Saat yhdistyksen jäsenkirjeen sähköpostitse ja Muuttuva Perhe -lehden postissa neljä kertaa vuodessa. Myös lakimiespalvelua puhelimitse tarjolla. Yhdistyksemme kautta saat myös vertaistukea, tietoa tuetuista lomista ja muuta yh-infoa. Mikäli sinulla on kysymyksiä yhdistyksen toimintaan tai tapahtumiin liittyen voit laittaa sähköpostia yhdistykselle treenyyh@gmail.com tai viestin yhdistyksen puhelimeen 0400 741 972.