Neljän verkkoseminaarin ensimmäinen osa:

3.11. klo 17–19, Eron ABC -ilta vanhemmille, verkkoseminaari.
Illassa saa perustiedot lapsen huollon, tapaamisten ja elatuksen järjestämisestä vanhempien eron jälkeen. Ilta on tarkoitettu eronneille tai eroaville vanhemmille, heidän lähiverkostolleen sekä niille, jotka työssään kohtaavat eroperheitä. Lisäksi tietoa vertaistoiminnasta.
Mukana illassa asiantuntija, Pohjois-Suomen aluetyöntekijä Markku Iso-Heiko, YVPL ry ja asianajaja Jutta Wallén-Leino, asianajotoimisto Wallén-Leino Oy.

Tapahtuma suunnattu erityisesti Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueiden vanhemmille. Mukaan seminaariin pääset alla olevasta linkistä. Asiantuntijoille voit esittää kysymyksiä kirjoittamalla Chat -kenttään.
https://tinyurl.com/2wbnsy2a

Miessakit ry:n ja Yhden Vanhemman perheiden Liitto ry:n neljäosaiseen seminaariin kuuluvat yllä olevan lisäksi :

10.11. klo 17–19Isänä ja miehenä eron edessä. Miessakit ry:n ja Onko kasvatus yhden vanhemman tehtävä, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto.  

24.11. klo 17–19, Eron käsittelyn merkitys eron jälkeenkin, Helka Belt, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry

1.12. klo 17–19, Lastenvalvojan tapaaminen-mitä se tarkoittaa, Jenny Takkinen, sosiaalityöntekijä, Rovaniemen kaupunki ja Mitä on perheasioiden sovittelu, Mikko Niemelä, tiimivastaava, sosiaalityöntekijä ja sovittelija, Oulun kaupunki.