Vanhemman neuvo – vertaisryhmä on tarkoitettu eronneelle tai eropäätöksen tehneelle vanhemmalle, joka haluaa pohtia omaa ja yhteistä vanhemmuutta sekä lapsen tilannetta.

Ryhmässä ohjataan keskustelua menneestä nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, pyritään vanhempien keskinäisistä ongelmista kohti toimivia ratkaisuja ja tarkastellaan omia vuorovaikutustapoja

Pienperheyhdistys järjestää Vanhemman neuvo -ryhmän seuraavasti: tiistaisin klo 17 – 19, alkaen 24.9. Paikkana on Kallion perhekeskus (entinen Kallion neuvola, lähellä Hakaniemen metroasemaa, Toinen Linja 4 C). Muut ryhmäpäivät ovat 1.10., 8.10., 22.10., 29.10., 5.11. ja näiden lisäksi kokoonnutaan vielä yhtenä lauantaina 16.11. (silloin klo 12.30 – 16.30 ja PPY:n omissa tiloissa Hämeentie 64). Ryhmä on suljettu ja siihen sitoudutaan koko ryhmän keston ajaksi (8 krt).

HUOM! Samaan aikaan MLL järjestää Kallion perhekeskuksessa 9-10 v. lasten erovertaisryhmän. Mikäli perheessäsi on 9-10 v lapsia, lue myös tämä:  Lasten ryhmässä käsitellään vanhempien eroa lapsille ominaisin keinoin; leikkien, liikkuen ja luovia menetelmiä käyttäen. Ryhmä on kestoltaan 6 krt ja se soveltuu parhaiten lapsille, joiden vanhempien erosta on vähintään 4- 6 kk aikaa.  Lisätietoja ja ilmoittautuminen lasten ryhmään: https://helsinki.mll.fi/lapset-ensin-erossakin/erovertaisryhmat/

Vanhemman neuvo-ryhmä järjestetään mikäli vähintään 5 vanhempaa ilmoittautuu sitovasti. Lastenhoito 1 – 10-vuotiaille lapsille järjestetään tarvittaessa.

Hae aikuisten ryhmään sähköpostitse Vanhemman neuvo-ryhmän ohjaajalle Riikalle, riikka.koola(at)pienperhe.fi, tai soita ja kysy lisää 040 640 3756. Kerro samalla haluaako 9-10-vuotias lapsesi osallistua MLL lasten eroryhmään tai tarvitsetko lastenhoitoa.