Mikä on #ParastaArjessa? Hei sinä yksin lapsiarkea pyörittävä – nappaa kuva arjestasi!
Punaiset posket pulkkamäessä, kuravaatteilla koristeltu eteinen, pieni kätesi kädessäni juuri ennen nukahtamista, kilometrin pituinen pyykkivuori… Arki on asenteesta kiinni – ja sinä olet paras arkeni!
Nappaa kuva arjestasi – siitä kaikista parhaimmasta tilanteesta – ja täggää se tunnisteilla #ParastaArjessa ja @yvplry ja olet mukana Yhden Vanhemman Perheiden Liiton järjestämässä arvonnassa, jossa voit voittaa repullisen arjen konkreettisia tukipilareita! Raatilaiset valitsevat parhaan kuvan, joka julkistetaan Lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2017.
SÄÄNNÖT:
Kilpailun järjestää Yhden Vanhemman Perheiden Liitto, Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki. 
Kuvakilpailuun voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset, pääosin yksin arkea pyörittävät. Kilpailuun voi osallistua aikavälillä 21.3.-31.10.2017.
Kansanedustaja Maria Guzenina valitsee ja palkitsee parhaan kuvan Lapsen oikeuksien päivänä 20.11.2017.  Osallistu Instagramissa lisäämällä kuvan tunnisteella #ParastaArjessa ja @yvplry

Jättämällä kuvan kilpailuun vakuutat, että sinulla on oikeus käyttämääsi materiaaliin ja sen levittämiseen eikä se loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia. Kuvan on oltava hyvän maun mukainen ja kunnioitettava lapsen oikeuksia – emme toivo tunnistettavia kuvia lapsista. Jokaiselta kuvassa näkyvältä osallistujalta (ja mikäli kuvassa näkyy lapsi – myös toiselta vanhemmalta) tulee saada kuvan julkaisulupa.
Voittajalle ilmoitetaan kommentoimalla hänen kuvaansa Instagramissa. Mikäli voittajaa ei
kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta viiden vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.
Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry voi julkaista kilpailuun osallistuneita kuvia verkkosivustollaan, jäsenlehdessään (Muuttuva Perhe) Facebook-sivullaan, Instagramissa sekä muissa valitsemissaan kanavissa ilman erillistä korvausta.
Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan
niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin. Palkinto toimitetaan vain Suomessa oleviin osoitteisiin. Palkintoa ei voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai muuttaa rahaksi.
Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity
Instagramiin.
Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
Lisätietoja: marjo.meriranta@yvpl.fi, 0400 441 708