Perheille, joissa vanhemmat ovat eronneet ja joko vanhemmalla tai lapsella on fyysinen vamma tai pitkäaikaissairaus. Järjestäjina Invalidiliitto yhteistyössä Yhden Vanhemman Perheiden Liiton kanssa.

Aika: Aloitusjakso, 10.09.2020- 13.09.2020.

Toinen jakso, 23.10.2020- 25.10.2020.

Paikka: Kylpylähotelli Scandic Eden, Nokia.

Kenelle: Perheille, joissa vanhemmat ovat eronneet ja joko vanhemmalla tai lapsella on fyysinen vamma tai pitkäaikaissairaus. Ensisijaisesti perheille, joissa on kouluikäisiä lapsia ja nuoria ja vanhempien erosta on kulunut aikaa enemmän kuin puoli vuotta.

Kuvaus: Onko vanhemman ero ja perheessä oleva pitkäaikaissairaus  aiheuttanut lapsessa huolta tai pohdintaa? Oletko vanhempana pohtinut, mitä lapseni miettii  tilanteesta, mutta et ole löytänyt sopivaa hetkeä keskustella. Elämää eroperheissä kurssilla keskustellaan ja haetaan eri ryhmissä vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä opetellaan tunnistamaan elämäntilanteeseen liittyviä tunteita. Lapsille ja nuorille sekä aikuisille on omat ammattilaisten ohjaamat ryhmät.  Alle kouluikäiset ovat omassa lastenhoitajan ohjaamassa ryhmässä. Kurssilla on myös kaikille yhteistä ohjelmaa ja tekemistä sekä vapaa-aikaa perheiden yhdessäololle.

Muuta: Kurssi on maksuton. Majoitus perhehuoneissa.

Ilmoittautuminen: Mahdollisimman pian Emma Lapille, p. 044 7650 691, emma.lappi@invalidiliitto.fi tai Hannu Kapaselle, p. 044 4650 555, hannu.kapanen@invalidiliitto.fi.