Koulutus on maksuton, lastenhoito järjestetään ja koko kotona asuvalle perheelle tilataan lounas kotiin!

  • Oletko sinä innostunut nuorten ohjaamisesta tai tunnet jonkun kiinnostuneen?
  • Haluaako yhdistyksenne järjestää nuorten kanssa heitä kiinnostavaa ja innostavaa toimintaa ja saada siihen rahaa? Löytyykö teiltä aikuisia tai yli 18-vuotiaita nuoria aikuisia, joita kiinnostaa nuorten kanssa toimiminen?

Tervetuloa maksuttomaan Mahiskoulutukseen, jonka jälkeen ohjaaja voi nuorten kanssa hakea toiminnalle rahaa max. 1000 € Nuorten Akatemialta. Nuoret saavat vertaiskokemuksia, elämyksiä sekä osallisuuden ja onnistumisen kokemuksia ja oppivat suunnittelua ja yhdessä toimimista. Ohjaaja saa Mahis-koulutuksesta valmiuksia nuorten osallisuuden mahdollistamiseen sekä haavoittuvassa elämäntilanteessa olevien nuorten kohtaamiseen. Lisätietoa koulutuksesta liitteessä.

YVPL:n ja sen jäsenyhdistysten Mahis-ryhmissä on tehty vuodesta 2018 lähtien vaikka mitä toimintaa: mm. Kalajoen reissua, liikuntaryhmää, ratsastusta, etäpiknikkejä, leffailtoja, seikkailupuistoa ja ennen kaikkea pidetty kivaa toisten yhden vanhemman perheiden nuorten kanssa.

Koulutukseen osallistuminen ei sido nuorten ryhmän ohjaamiseen ja sieltä saa ohjustaitoja myös muuhun toimintaan.

Koulutuksen aika: la-su 15.-16.4. klo 9.30-15.30

Paikka: Teams

Lastenhoito: VeNyvä-hanke maksaa tarvittaessa osallistujalle lastenhoidon alle 10-vuotiaille lapsille ja alaikäisille erityislapsille. Osallistuja hankkii lastenhoitajan. Osallistujan kertoessa ilmoittautumisen yhteydessä lastenhoitotarpeesta, VeNyvä-hankkeesta oillaan yhteydessä s.postitse ja annetaan tiedot lastenhoidon järjestämisestä.

Maksuton lounas: VeNyvä-hanke tarjoaa molempina koulutuspäivinä kotiin lounaan osallistujille ja kaikille kotona asuville lapsille. Lisäksi Nuorten Akatemiasta lähetetään osallistujille paketti, jossa on pientä kivaa yllätystä. Tarkemmat tiedot lounaan järjestämisestä lähetetään ilmoittautuneille.

Osallistujamäärä: Osallistujamäärä on rajattu.

Ilmoittaudu Mahis-ohjaajakoulutukseen 31.3. mennessä: https://link.webropol.com/s/mahiskoulutus2023

Lisätietoja: terhi.rapeli@yvpl.fi