Lasten ja nuorten leirien haku nyt meneillään

Leirikesä ry järjestää 14 erimittaista 7-16-vuotiaiden lasten ja nuorten yöleiriä 6.6.–6.8.2016 Kiljavalla, Hyvinkään ja Nurmijärven rajalla Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) avustuksella.

KAIKKI YHDEN VANHEMMAN PERHEET SAAVAT RAY-ALENNUKSEN hyvinvoinnin tukemiseen liittyen valiten leirihakemuksesta jonkin itselle sopivan perusteen. Perhe voi maksaa leirimaksun itse, sen voi maksaa kaupungin maksusitoumuksella tai kaupunki maksaa perheen puolesta osan tai kaiken perheen työntekijän kautta.

 Leirien pituudet vaihtelevat 3–6 vuorokauden välillä. Leirillä oman ryhmän kanssa asutaan telttakylässä, uidaan, saunotaan, kiipeillään kiipeilyseinällä, seikkaillaan salapoliisi- ja fantasiamaailmassa, käydään metsäretkellä, paistetaan vaahtokarkkeja ja ystävystytään uusien leirikavereiden kanssa. Leireily ei vaadi erityisvarusteita, teltat ovat puulavereilla valmiiksi pystyttyinä. Makuupussi ja -alusta on hyvät ottaa mukaan, mutta Leirikesältäkin löytyy varavarusteita.

Leireille hakeminen
Leirihaku on nyt auki ja päättyy vasta kesällä kunkin leirin alkuun. Poikkeuksena erityislapset, joiden halu päättyy 31.3.

Leirille haetaan Leirikesän leirihaun kautta joko sähköisesti www.leiri.fi tai paperisella hakemuksella, joita saa esim. YVPL:n Uudenmaan toimistosta Terhiltä: terhi.rapeli@yvpl.fi tai p. 040 186 3421.