Kansainvälistä yksinhuoltajien päivää (Single Parent Day) vietetään 21.3.2020. Päivän kunniaksi Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry haluaa rohkaista jokaista yksin lapsiperhearkea pyörittävää olemaan ylpeä perhemuodostaan ja tiiviistä yhden vanhemman ja lapsen/lasten muodostamasta yksiköstään. Rohkaisemme päivän kunniaksi jokaista yhden vanhemman perhettä kertomaan, millaisista asioista omassa perheessä ja lapsessaan/lapsissaan tai vanhemmastaan on erityisen ylpeä ja onnellinen.

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry haluaa muistuttaa, että perhemuoto ei itsessään kerro perheen onnellisuudesta, vaan se syntyy vanhemman ja lapsen/lasten välisestä vuorovaikutuksesta, joka yhden vanhemman perheissä usein on hyvin läheinen. Yksinhuoltajuus on yhdessä tekemistä, iloista monimuotoisuutta, yhteen hiileen puhaltamista ja yhteisöllisyyttä. Ne ovat asioita, joista sietääkin olla ylpeä! Liitä #yhdessä -frame profiilikuvasi yhteyteen ja kerro kuvan kera jokin asia/asioita, joista olet perheessäsi erityisen ylpeä. Liitä tarinaasi myös #ylpeästi -hashtag kansainvälisen yksinhuoltajien päivän kunniaksi!

Täältä voit ladata framen profiilikuvasi yhteyteen: www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=210277546719250

Yhdessä olemme enemmän – ylpeästi monimuotoisten perhemuotojen puolesta!

Lisätietoja: 0400 441 708