Myllertävätkö nuoresi tunteet? Entä omasi? Askarruttaako arki teinin kanssa? Kaipaatko ajatusten vaihtoa muiden yhden vanhemman perheiden äitien kanssa? Olet lämpimästi tervetullut mukaan maksuttomaan Kamalat äidit® -ryhmään, joka järjestetään Kamalat äidit® -toiminnan ja Yhden Vanhemman Perheiden Liiton VeNyvä-hankkeen yhteistyönä.Ohjaajina toimivat vertaisohjaajat.

Aika: 26.10.-4.12.2020, Chat-keskustelut torstai-iltaisin 29.10., 5.11., 12.11., 19.11., 26.11. ja 3.12. klo 18-20
Paikka: Suljettu ryhmä Mieli ry:n Tukinet-alustalla osoitteessa www.tukinet.net. Helppo rekisteröityä ja käyttää. Saat tarkemmat ohjeet ja tarvittaessa apua Tukinetin käyttöön ilmoittautumisen jälkeen.
Ryhmässä on keskustelualue, jossa voi jutella toisten kanssa itselle sopivaan aikaan. Kerran viikossa torstai-iltaisin on ryhmächat, jossa toivotaan mahdollisimman monen olevan paikalla. Lisäksi ohjaajat laittavat pohdittavaksi erilaisia materiaaleja jne.
Haku ryhmään: Kysy lisää ja hae mukaan ryhmään 9.10. mennessä: piritta.kahkonen@yvpl.fi tai p. 0406705887
Kamalat äidit® on murrosikäisten lasten ja nuorten äideille tarkoitettua toimintaa. Vertaisryhmissä käsitellään vanhemmuuteen ja naisen elämään liittyviä teemoja, arjen tilanteita, rajojen asettamista sekä aiheita, jotka kulloinkin äitejä askarruttavat. Vertaisryhmissä äideillä on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia toisten äitien kanssa ja kertoa omista kokemuksista, saada tukea ja käytännön ideoita arkeen. Ryhmät ovat suljettuja, luottamuksellisia ja maksuttomia.

Lisätietoja: www.kamalataidit.fi, piritta.kahkonen@yvpl.fi tai p. 0406705887

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA tukee Veikkauksen varoin Kamalat äidit® ja VeNyvä -toimintaa.

Yhteistyössä Suomen Nuorten Naisten Kristillinen yhdistys, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry:n VeNyvä -hanke ja Mieli ry:n Tukinet -toiminta.