Kurssiin kuuluu maksuton syksyinen viikonloppu Tahkon upeissa maisemissa luonnossa vaeltaen.
Lisäksi kurssiin kuuluu verkko-opintokokonaisuus kehon ja mielen hyvinvoinnista ja erätaidoista. Kurssi alkaa ke 17.8. klo 18-19 yhteisellä Teams-tapaamisella ja huipentuu Tahko-viikonloppuun pe-su 23.-25.9.2022. Elo-syyskuun aikana suoritettava verkkokurssikokonaisuus haastaa pohtimaan omaa hyvinvointia ja sen eri tekijöitä, sekä antaa perustiedot erätaidoista niin päiväretken kuin vähän pidemmänkin vaelluksen suorittamiseen.

Kurssi päättyy kaikkien osallistujien yhteiseen viikonloppuun Tahkolla Aholansaaressa, jossa luvassa on mukavaa yhdessäoloa, vaellusta upeissa maisemissa, syksyisen luonnon ihastelua ja oman hyvinvoinnin äärelle pysähtymistä. Majoittumiset omissa huoneistoissa perhekunnittain tai voitte halutessanne myös testata teltassa yöpymistä ulkona.

Kurssi on kokonaisuudessaan (majoitus, ruoat) maksuton ja myös osallistujien matkat maksetaan. Kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä.

Hae kurssille viimeistään 29.5.: https://link.webropol.com/s/hyvinvointialuonnosta

Lisätietoa: Marjo Meriranta, Piritta Kähkönen (etunimi.sukunimi@yvpl.fi)

Kurssikokonaisuus on kehitetty osana Siviksen Unelmien koulutus -hanketta ja sen on toteutuksesta vastaa Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry ja liiton VeNyvä-toiminta.