Haemme YVPL:n lasten ja nuorten tiimiin lasten ja nuorten toiminnan asiantuntijaa. Asiantuntijan monipuolisiin tehtäviin kuuluu erityisesti lasten toiminnan kehittäminen, suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi.  Asiantuntija suunnittelee ja ohjaa lasten ja nuorten vertaisryhmiä sekä vaikuttajaryhmää livenä ja verkossa, kehittää valtakunnallisen lasten toiminnan ohjaajien verkkokoulutusta ja kouluttaa uusia ohjaajia. Lisäksi työhön kuuluu vanhempien tukea, vapaaehtoistoiminnan koordinointia ja vapaaehtoisten kouluttamista sekä someviestintää. Työtä tehdään yhdessä muiden YVPL:n työntekijöiden, yhteistyökumppanien ja vapaaehtoisten kanssa.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista järjestö- ja kehittämistehtävistä sekä intoa työskennellä erityisesti lasten ja nuorten kanssa. Toivomme lisäksi koulutus- ja verkkotyön sekä someviestinnän osaamista. Tarjoamme innostavan työn, johon saa itse vaikuttaa sekä kivan, innovatiivisen ja toisiaan tukevan tiimin, jossa työskennellä.

Asiantuntijan tehtävään kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä jonkin verran matkustamista Suomessa. Työssä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6. pykälän toisen momentin tarkoittama rikosrekisteriote. YVPL:n toimisto muuttaa helmikuussa Helsingin ydinkeskustaan, mutta työtä voi tehdä laajasti myös etänä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Asiantuntijan työ täytetään sillä ehdolla, että sille vahvistetaan esitetty STEA-avustus. Asiantuntijan työsuhde on määräaikainen, kesto 12 kk. Jos lasten toimintaan saadaan vuodesta 2024 alkaen haettava pysyvä rahoitus, muuttuu työsuhde toistaiseksi voimassa olevaksi.

Lasten ja nuorten toiminnan tiimin päätehtävänä on vanhempien eron kokeneiden ja totaaliyksinhuoltajien perheiden lasten ja nuorten tukeminen vertaisuuteen perustuvan ja osallisuutta edistävän vapaa-ajantoiminnan avulla. Tukea ja toimintaa järjestetään myös vanhemmille sekä vanhemmille ja lapsille yhdessä.

Hakemukset ansioluetteloineen, suosituksineen ja palkkatoivomuksineen 12.1.2022 klo 16.00 terhi.rapeli@yvpl.fi. Haastattelujen ensimmäinen kierros järjestetään Oodissa Helsingin keskustassa 19.1. Lisätietoja asiantuntijan tehtävästä antaa nuorisotoiminnan päällikkö Terhi Rapeli: 3.1. klo 9-12 ja 11.1. klo 12-15 tai terhi.rapeli@yvpl.fi.