Etsimme lasten ja nuorten toiminnan tiimiimme lasten ja nuorten toiminnan asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lasten ja nuorten toiminnan tiimin päätehtävänä on vanhempien eron kokeneiden ja totaaliyksinhuoltajien perheiden lasten ja nuorten tukeminen vertaisuuteen perustuvan ja osallisuutta edistävän vapaa-ajantoiminnan avulla. Tukea ja toimintaa järjestetään myös vanhemmille sekä vanhemmille ja lapsille yhdessä.

Kolmihenkiseen tiimiimme haettavan lasten ja nuorten toiminnan asiantuntijan monipuolisiin tehtäviin kuuluu erityisesti lasten toiminnan kehittäminen, suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi.  Asiantuntija esimerkiksi suunnittelee ja ohjaa lasten ja nuorten vertaisryhmiä ja vaikuttajaryhmiä livenä ja verkossa, kehittää valtakunnallisen lasten toiminnan ohjaajien verkkokoulutusta, kouluttaa uusia lasten toiminnan ohjaajia sekä vastaa lasten ja nuorten toiminnan somesisällöstä. Lisäksi työhön kuuluu vanhempien tukea, vapaaehtoistoiminnan koordinointia ja vapaaehtoisten kouluttamista. Työtä tehdään yhdessä muiden YVPL:n työntekijöiden, yhteistyökumppanien ja vapaaehtoisten kanssa.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista järjestö- ja kehittämistehtävistä, sosiaalisen median osaamista ja intoa työskennellä erityisesti lasten ja nuorten kanssa. Toivomme lisäksi koulutus- ja verkkotyön osaamista. Tarjoamme kiinnostavan työn, johon saa itse vaikuttaa sekä kivan, innovatiivisen ja toisiaan tukevan tiimin, jossa työskennellä. YVPL:n viihtyisä toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta työtä voi tehdä laajasti myös etänä. 

Asiantuntijan tehtävään kuuluu myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä jonkin verran matkustamista Suomessa. Työssä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6. pykälän toisen momentin tarkoittama rikosrekisteriote. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti. Asiantuntijan työ täytetään sillä ehdolla, että sille vahvistetaan esitetty STEA-avustus.

Hakemukset ansioluetteloineen, suosituksineen ja palkkatoivomuksineen 12.1.2024. klo 16 mennessä terhi.rapeli@yvpl.fi. Lisätietoja asiantuntijan tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Terhi Rapeli: 11.1. klo 9-12 ja terhi.rapeli@yvpl.fi.