Päivitetty: 2.10.2024

1. Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjänä on Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry
Y-tunnus 1105666-7

Kalevankatu 16 A
00100 Helsinki

2. Rekisterin nimi

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry:n uutiskirje. 

3. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Julia Taika
julia.taika@yvpl.fi 

 4. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoituksena on tiedottaa Yhden Vanhemman Perheiden Liiton ajankohtaisista asioista ja tapahtumista jäsenjärjestöjen jäsenille ja keskeisille sidosryhmille. Rekisteriä käytetään uutiskirjeen postittamiseen. 

 5. Rekisterin tietosisältö

Sähköpostiosoite.


6.
Tietojen säilytysaika

Rekisterinpitäjä säilyttää tietoja vain niin kauan, kun on tarpeen rekisterin käyttötarkoituksen kannalta. 

 7. Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETAn ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.  

 8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käyttöoikeudet on rajattu uutiskirjettä tekeville henkilöille. Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteritietoja käsittelevät henkilöt on perehdytetty rekisterin käyttämiseen. Tiedot sijaitsevat palomuurilla ja kirjautumisen taakse suojatussa palvelussa tai tiloissa, joihin asiattomilta pääsy on estetty. 

9. Tiedon korjaaminen, muuttaminen tai poistaminen

Rekisteröitynyt voi pyytää oikaisemaan ja täydentämään ensisijaisesti itse rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti. Korjauspyynnön voi esittää kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle. Uutiskirjeen tilaamisen voi perua jokaisen uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä.

10. Rekisteritietojen tarkistusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa itseä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Rekisteröidyllä on myös oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja. Kiellot ja muutokset tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.