Kirjoituspyyntö lapsena vuoroasuneille

Jos olet nyt täysi-ikäinen ja olet jossain lapsuutesi tai nuoruutesi vaiheessa asunut vuoroin molempien vanhempiesi luona (esim. viikko-viikko tai 9 päivää + 5 päivää jne.), toivoisin sinun kertovan kokemuksistasi. Täyttämällä oheisen linkin kautta avautuvan lomakkeen kirjoitelmasi tulee minulle nimettömänä: lähettäjän tiedot eivät siis tule tietooni. Mikäli tekstissäsi on kuitenkin kohtia, joista henkilöllisyytesi voisi paljastua, anonymisoin ko. kohdat aineiston analyysivaiheessa.

Voit kirjoittaa kokemuksistasi täysin vapaasti, pitkästi tai lyhyesti. Jos vapaa kirjoittaminen tuntuu vaikealta, voit kirjoittaa esimerkiksi seuraavista aiheista: Millä tavalla asumisesi oli järjestetty ja kuka siitä päätti? Millaista kahden kodin arki oli? Ketä perheeseesi kuului? Mitä positiivisia ja negatiivisia puolia koit vuoroasumisessa? Suosittelisitko asumismuotoa muille? Voisitko ajatella omien lastesi vuoroasuvan?

Kirjoitelmia voi lähettää 30.6.2017 saakka ja niitä käytetään ainoastaan tutkimustarkoitukseen.

Oheisen linkin kautta pääset lähettämään kirjoitelmasi

https://docs.google.com/forms/d/1mfqEUEaHkBTYPTGBD2G-DxrdgoKmOL0k_ncvZKnxlsw/edit

Opiskelen sosiaalityötä Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa ja teen pro gradu -tutkielmaa lasten vuoroasumisesta. Olen kiinnostunut siitä, miten aikuisiksi varttuneet kokevat lapsuutensa / nuoruutensa vuoroasumisen.

Olen todella kiitollinen kaikista vastauksista!

Marjaana Salmenoja-Biskop

marjaanabiskop@gmail.com

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/vuoroasuneet/

 

Pro gradu -työn ohjaaja:

Johanna Hiitola

yliopistonlehtori

Jyväskylän yliopisto, Kokkolan yliopistokeskus Chydenius